PayPal ja Venmo ovat ilmoittaneet siirtyvän Bitcoin- ja Crypto-markkinoille

PayPal, maailmanlaajuinen maksuverkko ja alan johtajat, suunnittelevat myyvänsä suuryritysten salaustekijöitä 325 miljoonalle asiakaskunnalleen, kuten 23. kesäkuuta ilmenee.

Kääntäminen BTC: hen

CoinDesk lainausmerkit nimeämättömät, ”hyvin sijoitetut” toimialan jäsenet lähteinä asiasta, ja viimeksi mainitun ilmoittavan PayPalin aloittavan salauksen ostaminen ja myyminen suoraan sekä PayPalista että Venmosta lähitulevaisuudessa.

Lähteeseen lisätyssä PayPalissa on sisäänrakennettu lompakko-toiminto, jotta asiakkaat voivat tallentaa, käydä kauppaa ja käydä kauppaa salausvaroissa. Oletettavasti yritys alkaa pelkästään Bitcoin-varastoinnilla, ilmapalloilla myöhemmin sisällyttämällä siihen muita ison koron valuuttoja.

Toistaiseksi PayPalia käytetään menetelmänä nostaa tai salata varoja, kuten pankkeja, pörsseistä Coinbase, mutta suoraa vertaisverkkojen salauksensiirtoa ei suositella, mikä johtaa yrityksen kieltämiseen.

Lähde lisättyä:

”On epäselvää, mitä tai kuinka monta kryptovaluuttaa olisi saatavana. [Odotimme], että PayPal työskentelee useiden pörssien kanssa likviditeetin hankkimiseksi. “

Toinen lähde uskoi, että PayPal tarjoaa salauksen ja palvelujen ostamisen ja myynnin odottaa „seuraavien kolmen kuukauden aikana, ehkä nopeammin“.

Likviditeetin tarjoajien kannalta lähteet mainitsivat todennäköisiksi kilpailijoiksi San Franciscossa toimivan Coinbase: n ja Euroopan Bitstampin. Lehdistön aikana Coinbase-ohjelmasta ei ole kommentteja tai oivalluksia,PayPal, Venmo ja Bitstamp.

Coinbase on yksi harvoista salausteknisistä palveluista, joilla on oikeus suorittaa kauppoja PayPalin kanssa. Palvelut, kuten LocalBitcoins ja muut, ovat viimeksi mainitun mustassa luettelossa. Coinbase aktivoi PayPal-talletukset jo vuonna 2018, ja nosto-ominaisuudet ovat olleet saatavilla vuodesta 2016.

PayPal-tukikohta

Yritykset ympäri maailmaa ovat kääntymässä tasaisesti kryptovaluutoihin vaihtoehtoisena maksulähteenä ja tulojen lisääjänä. Miljoonat ympäri maailmaa pitävät kauppaa ja tekevät salaustoimintaa päivittäin, ja maineikkaat yritykset, jotka tarjoavat merkityksellisiä palveluita, saavat välitöntä pitoa.

Sillä välin, työluettelotPayPal-näyttelyssä yritys on käynnistämässä lohkoketju- ja salaustoimenpiteitään. Vuoden 2020 alussa yritys tarjosi lippulaiva Blockchain Research Groupille neljä paikkaa San Josessa ja neljä Singaporessa.

PayPalin teknologiajohtaja Sri Shivananda kertoi CoinDesk aiemmin tänä vuonna:

„Yhtiö halusi omaa“ näkökulmansa ja näkemyksensä [blockchain] -teknologiasta itse nähdäkseen, kuinka se voi auttaa meitä edistämään ajatusta luoda avoin digitaalinen maksujärjestelmä, joka voi palvella kaikkia. „

Hän lisäsi, että PayPal on „vahva uskova“ blockchain-kykyyn ja että valuutan digitalisointi on kysymys „ei jos, mutta milloin“.