Crypto-udveksling kæmpe Coinbase antyder at blive offentligt, da bitcoin-prisstigninger

Da prisen på bitcoin stiger til heltidshøjder, har den mest fremtrædende kryptokursudveksling Coinbase signaliseret sin hensigt om at blive offentlig.

Den amerikanske krypto-udvekslingsgigant Coinbase indsendte for nylig et udkast til registrering hos Securities Exchange Commission, der bekræftede rygter om planer om at blive offentliggjort med en børsintroduktion, som analytikere vurderer at kunne være så meget som 28 mia. Coinbase meddelte, at det indgav et udkast til registreringserklæring til SEC og banede vejen for planer for en eventuel første børsnotering. Meddelelsen kommer, da interessen for bitcoin og andre kryptokurver er steget til nye højder under coronaviruspandemien.

Coinbases værdi forventes at være omkring $ 28 mia

Forskeren ved Messari Crypto, Mira Christanto, har taget et dybt dyk i nogle af kryptobørsens forretnings- og handelstal og nået frem til en potentiel værdiansættelse på 28 milliarder dollars. Mirar Christanio sagde , “efter Coinbases IPO-meddelelse, værdsætter vi virksomheden til 28 milliarder dollars. Coinbase er en af ​​de mest fremtrædende børser med 1 milliard dollars dagligt volumen i 20. december. ” Forskeren tilføjede, at modellen, der blev brugt til at udlede værdiansættelsen, delte virksomhedens forretningssegmenter efter handelsgebyrer, depotgebyrer, betalingskort og andre kriterier. Handelsvolumen kommer primært fra institutionelle kunder, tilføjede hun, men den gennemsnitlige beholdning pr. Klient er $ 703.

Bitcoin fortsætter med at ramme rekordhøje højder

Prisen på bitcoin er på alle tiders højder, efter at den førende kryptokurrency steg over $ 20.000-barrieren onsdag for første gang i sin historie. I skrivende stund skifter bitcoin hænder til lige over $ 23.000. Der er flere faktorer, der hjalp bitcoin med at øge til nye all-time højder. Institutionel interesse i bitcoin er steget året som en afdækning mod traditionelle aktiver.

MicroStrategy, Bitwise og Grayscale stiger alle med hensyn til investeringer, aktiver under forvaltning og aktiekurser for deres fonde, da Bitcoin ramte en rekordhøjde i denne uge.