Bitcoin IRA – Crypto-investorer går passive i 4. kvartal

3. Oktober 2020

Bitcoin IRA gjennomførte en klientundersøkelse i september som viste en økende følelse av investorer som gikk inn i 4. kvartal.

Sammenlignet med den samme undersøkelsen som ble utført i juni i år, setter investorer mer verdi på langsiktig investering i kryptovalutaer. Med den globale pandemien som øker mye usikkerhet rundt gjeld og inflasjon, diversifiserer investorer i digitale eiendeler, med håp om å kompensere for tradisjonell markedsrisiko på lang sikt.

Sentiment Survey

Bitcoin IRA, en digital eiendoms IRA-teknologiplattform, har nylig kunngjort resultatene av klientundersøkelser som ble utført i september. Bitcoin IRA revolusjonerer pensjonsindustrien og gir 50.000+ kontoinnehavere muligheten til å kjøpe kryptovaluta og fysisk gull i selvstyrte pensjonskontoer.

Ifølge resultatene har investorer mer interesse for passiv investering sammenlignet med den samme undersøkelsen som ble utført i juni. Bortsett fra kryptovalutaer, har Bitcoin Trader økt interesse for andre “ukorrelerte” eiendeler som sølv og gull. Tilbake i juni i år var investorene også på jakt etter avkastning på grunn av begrensede muligheter innen tradisjonell finansiering.
Renter

Med Federal Reserve som planlegger å holde renten nær 0% frem til 2023, kommer investorer til å innse at digitale aktivamarkeder skaper bedre alternativer for avkastning. I den siste Bitcoin IRA-undersøkelsen viste investorer mer interesse for Staking, som er en måte å tjene avkastning på kryptoaktiva.
Endring i investorsentiment

Basert på tilbakemeldingene fra september-undersøkelsen, er her hvordan investorstemningen har endret seg siden juni i år:

68% av investorene i september planla å kjøpe og holde kryptokurver på lang sikt, mot 57% i juni.

Ved utgangen av året tror 49% av respondentene at Bitcoins-prisen vil være mellom $ 10.000 og $ 15.000. Tilbake i juni hadde 40% av respondentene dette synet.

I september hadde 53% av respondentene økende interesse for ikke-korrelerte eiendeler som sølv og gull. Tilbake i juni ble mindre oppmerksomhet (47%) tildelt gull- og sølvmarkedene. Dette viser økende usikkerhet i tradisjonelle markeder etter hvert som året skrider frem.

60% av respondentene er fascinert av interessebærende muligheter i krypto. Til tross for at dette bare var opp fra 53% i juni, er det meste av den økende følelsen i innsatsen, som så et + 30% hopp i respondentens rentenivå.

Hva er nummer 1-kryptovaluta?

I juni var Bitcoin IRA-investorer svært bullish på altcoin-markeder, der mange trodde ville overgå Bitcoin. I en viss grad hadde de rett, ettersom mange altcoins har gjort det bedre enn Bitcoin fra år til dato.

Bortsett fra Bitcoin og Ethereum, viste investorene mest interesse for Chainlink fremover. Det er viktig å merke seg at Chainlink har hatt eksponentiell vekst det siste året, med en økende + 449%. I motsetning til mange andre kryptokurver, klarte Chainlink å skape nye heltidshøyder i år, og knekke $ 19,83 i midten av august.

Bitcoin IRA driver en handelsplattform for selvstyrte pensjonskontoer. Investorer over hele verden har muligheten til å overføre sine eksisterende IRA-er, og diversifisere til kryptovaluta og fysisk gull.

Til dags dato mangler Wall Street-firmaer fortsatt den rette infrastrukturen for å gi digital eiendeleksponering til klientbasen. Etter hvert som mer tradisjonelle usikkerheter på markedet blir oppfylt, ser investorer etter påvist ukorrelert aktivaeksponering. Bitcoin IRA betjener dette markedet og behandler over 400 millioner dollar i investeringer siden 2016.